Disclaimer

Aansprakelijkheid

Largo Resorts betracht uiterste zorgvuldigheid bij het maken, samenstellen en verspreiden van de informatie op deze site, wij kunnen echter niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Indien u onjuistheden of andere onregelmatigheden constateert, of wanneer er enige reden is tot twijfel, vragen wij u dit te melden bij info@largoresorts.nl zodat wij eventueel maatregelen kunnen nemen.

Aan de vermelde prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend en wijzigingen / fouten zijn onder voorbehoud.

U kunt de disclaimers van de verschillende organisaties gelinked op deze site, nalezen op de site van de desbetreffende organisatie.

Largo Resorts aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die zou kunnen ontstaan als gevolg van de informatie op deze site. Reacties van bezoekers vallen buiten de verantwoordelijkheid van Largo Resorts. Zij aanvaardt geen aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud en ondertekening van reacties van bezoekers. Largo Resorts behoudt zicht het recht voor reacties niet of gedeeltelijk te plaatsen of te bewerken.

Merken

Zonder schriftelijke toestemming van Largo Resorts is het niet toegestaan gebruik te maken van deze merken.

Met een persoonlijke touch

Vanaf het samenstellen en boeken van uw vakantie tot aan de ontvangst op onze resorts kunt u altijd rekenen op onze persoonlijke Largo service.

Altijd op een toplocatie

Of u nu kiest voor een stijlvol resort aan de Zeeuwse kust of een exotische bestemming aan de andere kant van de wereld, u verblijft altijd op een toplocatie.

Full service op vakantie

Largo staat garant voor een zorgeloze, comfortabele en full service vakantie. Just Relux noemen wij dat.