Over ons

Largo Resorts is een in 2014 opgericht luxe vakantielabel en is onderdeel van de Roompot groep. Wij richten ons op het aanbieden van fullservice vakanties op de mooiste locaties, dichtbij of ver weg. Onze filosofie is dat hoe beter uw vakantie aansluit op uw persoonlijke voorkeuren en wensen, hoe meer u er van geniet. Just Relux noemen wij dat.

Naast een aantal stijlvolle resorts aan de Noordzeekust biedt Largo een exclusieve selectie droomvilla’s op talrijke toplocaties in de wereld. Naast een luxe en comfortabel standaard servicepakket zijn de mogelijkheden oneindig. Of het nu gaat om een kok aan huis, een zeiltocht of een beautybehandeling, onze LARGO ambassadeurs helpen u graag met een op maat gemaakte topvakantie.

Met een persoonlijke touch

Vanaf het samenstellen en boeken van uw vakantie tot aan de ontvangst op onze resorts kunt u altijd rekenen op onze persoonlijke Largo service.

Altijd op een toplocatie

Of u nu kiest voor een stijlvol resort aan de Zeeuwse kust of een exotische bestemming aan de andere kant van de wereld, u verblijft altijd op een toplocatie.

Full service op vakantie

Largo staat garant voor een zorgeloze, comfortabele en full service vakantie. Just Relux noemen wij dat.