Largo Noordzee Resort Vlissingen
Bekijk foto's

Largo Noordzee Resort Vlissingen

Vlissingen, Nederland

Strand, zee en stad altijd binnen handbereik

Vlak achter de boulevard van Vlissingen, verstopt tussen de bomen, vindt u de splinternieuwe villa’s en duinloges van het luxe Largo Noordzee Resort Vlissingen. Het brede zandstrand van Vlissingen is slechts 250 meter bij u vandaan en heeft bovendien een Blauwe Vlag – het keurmerk voor schone en veilige jachthavens en stranden. Hier slaat u op zonnige dagen uw handdoek uit, neemt u een verfrissende duik in zee en geniet u van een heerlijke lunch bij een van de vele strandpaviljoenen. Ook in Vlissingen is het goed toeven. Struin door de gezellige winkeltjes, neem een kijkje in het Zeeuws maritiem muZEEum, flaneer over de boulevard, zie de immense zeeschepen naar de haven laveren en dineer uitgebreid in een van de vele restaurants. U hoeft zich geen moment te vervelen. Terug in uw villa of duinlodge sluit u de dag ontspannen af met een goed glas wijn voor een knisperend haardvuur. Zo viert u pas écht vakantie!

Largo Noordzee Resort Vlissingen

Zien & Beleven

Stranden
De stranden van Dishoek en Vlissingen zijn in alle jaargetijden een bezoek waard. Geniet in de zomer van de ondergaande zon en maak in het voor- of najaar een heerlijke strandwandeling! De boulevard in Vlissingen is uniek vanwege de scheepvaart. Zeeschepen en loodsboten varen op slechts een paar honderd meter voorbij.
Dishoek/ Vlissingen
Largo Resorts / Largo City
Domburg
De badplaats Domburg met zijn rijke historie en het door vele kunstenaars geroemde “licht” heeft een bijzonder karakter. De pittoreske uitstraling in combinatie met een mooi aanbod restaurants, boetieks en galleries maakt het tot een stijlvolle badplaats. Slenter door de straatjes, geniet van de magnifieke uitstraling van Het Badpaviljoen of van zilte zaligheden in De Visbar.
Domburg
Largo Resorts / Largo City
Vlissingen
Vlissingen is een stad met een uitgesproken maritiem karakter. In het MuZEEum komt de geschiedenis van Vlissingen met Michiel de Ruyter uitgebreid aan bod. Naast de jachthaven ligt het Arsenaal, met onder andere een zeeaquarium, piratenattracties en een uitkijktoren. De watertaxi verbindt het bruisende centrum met het stationsplein. Varen door de stadshaven is een belevenis op zich.
Vlissingen
Largo Resorts / Largo City
Fiets- en voetveer
Met het fiets- en voetveer kunt u van Vlissingen naar Breskens varen en een heerlijke fietstocht maken langs de Zeeuws-Vlaamse kust. De badplaatsen Cadzand-Bad en Knokke zijn een aanrader!
Vlissingen
Largo Resorts / Largo City
De Gevangentoren
Aan Boulevard de Ruyter in Vlissingen vindt u restaurant de Gevangentoren, waar u kunt genieten van het schitterende uitzicht over de Westerschelde. Schepen varen op een steenworp afstand langs en bij helder weer kunt u zelfs de skyline van Knokke zien. Dit alles onder het genot van een lekker drankje, een heerlijke lunch of smakelijk diner.
Vlissingen
Largo Resorts / Largo City
Proef Zeeland
Iedereen kent de gerechten met namen als Zeeuwse mosselen of Oosterscheldekreeft wel. Een betere promotie als met deze heerlijke schaal- en schepdieren kan Zeeland zich dan ook niet wensen. In de vele restaurants aan de Zeeuwse kust komen deze producten bijna rechtstreeks uit zee, op je bord. Naast deze zilte zaligheden is er genoeg ander lekkers te ontdekken, van heerlijke streekbieren, bolussen tot Zeeuws lamsvlees.
Largo Resorts / Largo City

Voorzieningen & services

Algemeen
  • Receptie op het park
  • Tennisba(a)n(en)
  • WiFi centrale voorziening (gratis)
  • WiFi op park (gratis)
Sport & Spel
  • Speeltuin(en)

Een verblijf op een toplocatie

Adres

Largo Noordzee Resort Vlissingen
Burgemeester Van Woelderenlaan 1
4382 CL
Zeeland
Nederland

Reisinformatie

Receptie

Telefoonnummer
De receptie is te bereiken op telefoonnummer 0031 (0)118 414 371.

Aankomst

Op de dag van aankomst is uw vakantieverblijf vanaf 15.00 uur beschikbaar. Mocht u buitenom de openingstijden van de receptie arriveren, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de receptie.

Prijzen & vakantieverblijven op Largo Noordzee Resort Vlissingen

Duinlodge 6
Duinlodge 6
Deze luxe lodge is geschikt voor 6 personen en ligt aan de bosrand, dicht bij het strand.
3 slaapkamers
max 6 personen
Meer informatie & prijzen
Duinlodge 4
Deze luxe, vrijstaande lodge ligt aan de bosrand en is geschikt voor 4 personen.
2 slaapkamers
max 4 personen
Meer informatie & prijzen
Largo Resorts / Largo City
Urban Villa 6
Luxe villa met houtkachel en tuin op het zuiden.
3 slaapkamers
max 6 personen
Meer informatie & prijzen